III. Egészségnap

III. Egészségnap

Egészségnap megszervezésére immár harmadik alkalommal vállalkozott egyesületünk. Igaz ez a nap egy kicsit másképpen alakult, mint ahogyan terveztük, hiszen a tervezés és szervezés fázisában még nem tudhattuk, hogy egy járványügyi helyzettel is szembe kell majd néznünk. A fennálló helyzet miatt, szűkebb és szerényebb körülmények között kellett ezt a napot végül összehoznunk. Annak érdekében, hogy ez a nap ne maradjon el,segítségünkre volt több civil szervezet is (Magyar Rákellenes Liga, Református Szeretetszolgálat, Holnapom Egyesület, Természettár-Váradi Zoltánnal, helyi Praxis Közösség). A legnagyobb hangsúly ezen a napon a tüdőszűrő állomásra helyeződött, 4 óra leforgása alatt 60 személy élt a szűrés adta lehetőséggel. A gyerekekre is gondoltunk, akik fáradhatatlanok, így őket az Aqua Manók mozgatták meg kifulladásig.  A programra kilátogató felnőttek közül, – a nagy meleg ellenére-, sokan a gyógytornán is részt vettek.
A rendezvényre kilátogatott Dr. Pósán László országgyűlési valamint Kovács István önkormányzati képviselőnk is, akik megelégedésüket kifejezve méltatták a programot és a szervezők munkáját. Köszönjük szépen mindenki segítségét!
Találkozunk hamarosan, remélhetőleg egy sokkal tágasabb körben a GYERMEKNAPON!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .