Csodás nap a Gyereknap Halápon

Csodás nap a Gyereknap Halápon
Fergeteges Gyereknap a halápi Sportpályán
Május 25-én szikrázó napsütéses szombaton☀️, több mint 600 résztvevővel került megrendezésre a 11. Gyereknap Halápon, amely valódi ünnep volt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Az esemény rengeteg színes programmal és izgalmas látnivalóval várta a családokat, és minden korosztály számára kínált valami különlegeset.
Az eseményt egy látványos óriásbuborék show nyitotta meg, ahol a gyerekek is aktív részesei voltak a shownak. A színpadon egymást váltották a zenés és táncos előadások.‍
A színpadi produkciók közül a legnagyobb siker PGT Dani műsora és interaktív produkciója volt.
A nap folyamán a gyerekek kipróbálhatták magukat különféle kreatív műhelyekben, ahol festhettek, gyöngyöt fűzhettek, ismerkedhettek a természet csodáival is. A sportpályán számtalan játék várta az aktívabbakat: focizás,⚽️ ugrálóvár, lovaglás is szerepelt a kínálatban.
Mi szervezők gondoskodtunk arról, hogy a rendezvény zökkenőmentesen menjen, és mindenki jól érezze magát, kínáltunk mini fánkot, közel 700 adag talált gazdára.
Összességében egy fantasztikus napot töltöttek el a résztvevők, tele nevetéssel, játékkal és közös élményekkel. Ez a halápi gyereknap is minden bizonnyal sokáig emlékezetes marad mindenkinek, aki részt vett rajta.
Köszönettel tartozom minden fellépőnek és mindazoknak akik bármilyen formában is segítségünkre voltak, hogy ez a gyereknap ilyen fantasztikusan sikerüljön.
Berekméri Dalma

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .