Fotópályázat – Ébredő természet gyermekszemmel

Fotópályázat – Ébredő természet gyermekszemmel

A Halápon a Gyermekekért Közhasznú Egyesület szervezésében meghirdetjük “Ébredő természet gyermekszemmel” témájú versenyünket az ország valamennyi felső tagozatos és középiskolás diákja számára. A verseny lehetővé teszi, hogy a gyermekek bemutassák a természettel és annak védelmével kapcsolatos gondolataikat, észrevételeiket.  A versenyre határon túli magyar ajkú fiatalok jelentkezését is várjuk, a Kárpát-medence bármely területéről!

Nevezni az alábbi témakörökben lehet:

  • Természetfotó
  • Természet- és környezetvédelem

A versenybe olyan fotókat várnunk, amelyek az ember és a természet kapcsolatát, szépségét, értékét és hibáit mutatják be. Ebbe beletartozhat a természetfotó, de az olyan fotó is, ami, figyelemfelkeltő, elgondolkodtató, esetleg megbotránykoztató!

A verseny felhívásra beküldött fotókat szakmai zsűri bírálja el két külön korosztályi kategóriában (10-14 évesek és 15-18 évesek). Az I-II-III. helyezettek értékes díjakat kapnak, továbbá mindkét kategóriában az első öt helyen végzettek részt vehetnek egy “fotós” táborban. A táborban részt vevők ismert fotósokkal találkozhatnak, ”dolgozhatnak” együtt, a 4 nap alkalmával, mely táborra 2018. nyarán kerül sor. (A nyerteseket a tábor további részleteiről időben tájékoztatjuk)

A zsűrizett fotók megtekinthetők lesznek az egyesület honlapján, továbbá a beküldött fotókból kiállítást szervezzük Debrecenben.

Technikai megkötések:

  • A fotók, felbontását, méretezését nem határozzuk, szeretnénk, hogy a kreativitás, az ötletesség legyen a mozgatórugó,de fontos, hogy az elektronikus formában beküldött fotók jó minőségűek, nyomtatásra alkalmasak legyenek.
  • A beküldött pályamunkák mérete minimum 4 MB, maximum 8 MB legyen. A fotókat jpeg formátumban kérjük
  • Egy pályázó témánként maximum 5 fotóval vehet részt a versenyen.

Nevezési határidő: 2018. április 30.

Nevezni kizárólag elektronikusan, az egyesület honlapján található nevezési nevezési lap teljes körű kitöltésével és a fotók feltöltésével lehet.(www.halaponagyermekekert.hu)

A pályázat során felmerülő kérdéseket a berekmeridalma@gmail.com  címre várjuk.

Az egyesület fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő, oda nem illő pályázatokat külön értesítés nélkül kizárja. A legjobb fotók kiállításra kerülnek (Debrecen), illetve megtekinthetők lesznek az egyesület Facebook és Web oldalán. 

A beküldött anyag hiányosságáért, az online rendszer esetleges hibáiért az Egyesület nem vállal felelősséget.

A kiállításra, beajánlott fotók beküldőit az egyesület 2018. május 19-ig elektronikus levélben értesíti az eredményekről.

“Ébredő természet gyermekszemmel” fotópályázat diákoknak – Nevezési lap 2018.

A nevezés nyitott és ingyenes minden felső tagozatos és középiskolás diák számára.

Nevezni 2 témakörben lehet:

  1. Természetfotó
  2. Természet- és környezetvédelem

A versenybe olyan fotókat várunk, amelyek az ember és a természet kapcsolatát, szépségét, értékét mutatják be, gyermekszemmel

2018. április 30-ig várjuk nevezésedet a Nevezési lap kitöltésével, és a fotók feltöltésével.

Sok sikert és jó munkát kíván

A Halápon a Gyermekekért Közhasznú Egyesület

Nevezési lap    Itt töltsd fel a fotókat (.jpg, méret: 4-8MB):