Vendégünk volt Böjte Atya

Vendégünk volt Böjte Atya

2015.06.03-án meghívásunkat elfogadva, vendégünk volt Böjte Atya.
Igen ritkán fordul elő, hogy Csaba testvér egy teljes napját nekünk szenteli, ezért látogatását úgy szerveztük meg, hogy minél többen találkozhassanak vele, hallják gondolatait, üzeneteit a világ számára.

A programok összeállításánál gondoltunk a gyerekekre is, akiknek igazán szükségük lehet a helyes út felismerésében és a felnőttekre is, akik feltöltődésre vágytak.

Ezért napot a józsai Lórántffy Zsuzsanna általános iskolában kezdtük, majd két gimnázium is részesülhetett az atya kedves gondolataiból, mosolyából, jókedvéből.
Meghívtunk Debrecen város lakóit Csaba testvér legújabb könyvének bemutatására, egy kötetlen beszélgetésre. A Kölcsey Központ Bálterme rövid időn belül megtelt, mindenki kíváncsian, néha könnyekkel megtelt szemmel hallgatta a ferences rendi szerzetest.

A nap megkoronázásaként Böjte Atya misét celebrált a Megtestesülés Plébánián. A templom és környéke ismét megtelt, együtt imádkoztunk és adtunk hálát az Úrnak.
Ezen a napon újabb barátokat is szereztünk, megismerkedhettünk a Role zenekarral, akik nem csak csodálatosan szólaltatták meg hangszereiket, hanem Ők maguk is csodálatos emberek.
Akik részt vettek bármelyik rendezvényen, tudják, átélték azt a csodát, amit Mi ezen a napon kaptunk.

Kedves Csaba testvér, Kedves Debreceniek!

Azt gondoljuk, hogy erről a napról még sokáig beszélni fogunk, nagyon jó lesz rá emlékezni, nézegetni a fotókat.
Hosszú időre feltöltött minket ennek a napnak az üzenete, szellemisége, jó hangulata.
Kedves Csaba testvér! Szavaidat segítségül kérve, szeretném a Debreceniek és a magam nevében is megköszönni, hogy „szereteteddel jobbá tetted” napunkat.

Kedves Role zenekar!
Köszönjük hangotok, köszönjük a zenei élményt, amit nyújtottatok, köszönjük, hogy vagytok nekünk. Kívánjuk, hogy minél többen, több helyen hallgassák „muzsikátokat”.

Köszönetnyilvánítással tartozom továbbá mindazoknak, akik ehhez a felemelő naphoz hozzájárultak, nevezetesen Pécsi Józsefnek és családjának, Megtestesülés Plébániának, Danku Attila Igazgató Úrnak, Bodor Editnek a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft.-nek, Both Tibornak és kedves feleségének.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .