Ünnepség és Gyereknap Halápon

Ünnepség és Gyereknap Halápon

Ismét egy csodálatos hétvégén vagyunk túl!

Június 4-én szombaton több dolog kapcsán ünnepelhettünk. Elsősorban ünnepeltük gyermekeinket, ünnepeltük az összetartozás napját, mert voltak erdélyi vendégeink is, és ünnepeltünk, hogy a halápi közösség egyesületünk által megkapta használatra a Bokorhegyi iskolát.

Az ünneplést az iskolánál kezdtük faültetéssel, melyen vendégünk volt Dr.Pósán László országgyűlési képviselő úr is, aki aktívan is részt vett a faültetésben. Örömünkben osztozott és velünk ünnepelt az óvoda vezetője, óvodapedagógusok, Kovács István önkormányzati képviselő úr, Halász D. János Ifiház vezetője, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes gyermekotthonából, Gyergyószárhegyről érkezett gyerekek és nevelőik, továbbá mind azok, akik munkájukkal sokat segítettek, hogy egy a csodálatos nap létrejöhessen.A gyermeknap a sportpályán folytatódott. Volt foci „látástól mikulásig”, lovas bemutató és verseny, terápiás kutyabemutató, ugrálóvár, fánk, fagyi, finom ebéd, sok-sok színpadi produkció, az esti hangulatot a Desperado alapozta meg, majd éjfélig zene, zene és zene….

Rendezvényünket több mint 500 fő látogatta meg, minden korosztály számára igyekeztünk valamilyen szórakozási lehetőséget biztosítani. A visszajelzések alapján sikerült!!! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .