ÚJRAGONDOLT KOMATÁL

ÚJRAGONDOLT KOMATÁL

Egy szép hagyományt (kattints a képre) gondoltuk újra, hiszen most talán még aktuálisabb, az egymásra figyelés, a gondoskodás.
Egyesületünk 10 db komatálat biztosít halápiak számára, azzal a céllal, hogy új barátságok alakuljanak, a régiek újra éledjenek. Ezért várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének komatálat adni, valakinek meglepetést szerezni, fogadva, ezzel a baráti kötelék megerősítését! A komatál igénylőknek annyi dolguk lesz, hogy a tálat,- akár tojással, kaláccsal, borral, vagy az általuk választott finomsággal megtöltve- átadják kiválasztottjának. Akit kiválasztottak, annak ezt a komatálat „újratöltve” tovább kell adnia. A komatálak átadásáról, -amennyiben a résztvevők beleegyeznek-, fotókat várunk vissza.
Amennyiben sikeres lesz az első próbálkozásunk, úgy szeretnénk ebből hagyományt teremteni, és egy komatál csoportot létrehozni a fiatalok számára, és nem csak Halápon, ezért várjuk csoportok, alapítványok, egyesületek csatlakozását kezdeményezésünkhöz.
További információ: berekmeridalma@gmail.com; +3620/343-3467

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .