Tanyasi karácsony Halápon

Tanyasi karácsony Halápon
” Nem az üldögélés, a kivárás lelkét kaptuk, hanem a cselekvő szeretet lelkét!”B.Cs.
😇😇😇A szombati halápi Karácsony tele volt örömmel és az együttlét boldogságával. A terített asztal, finom ételek illata és azok ízei összehozták az embereket, miközben a gyerekek mosolya, lelket simogató műsora csodálatos pillanatokat teremtett.
🎁Rendezvényünk emelkedett hangulatát tovább fokozta, hogy a szabad idejét nekünk ajándékozta Dr. Széles Diána alpolgármester asszony. 🎁Jelenléte, közvetlensége, érdeklődése, bájos mosolya megérintette a jelenlévőket.
Az igazán meghitt pillanatokat megkoronázta a BMW Group Gyár Debrecen, a Dorcas Szolgálat és több magánszemély nagylelkű adománya, melyből közel 100 család részesülhetett/részesül.
Az ajándékozás és adományok átadása nemcsak anyagilag gazdagította a pillanatot, hanem egy olyan érzést is árasztott, hogy a szeretet és segítség mindig ott van, hogy támogassa és erősítse egymást, az embereket. Ez a nap emlékezetes marad minden résztvevő számára, mert a szívükbe zárták az ott megélt szeretetet és összetartozást.
Köszönjük Kovács István önkormányzati képviselőnknek a támogatást, a halápi óvodások műsorát, az Ady Gimnázium diákjainak, hogy könnyeket csaltak szemünkbe, Szabó Péternek és csapatának a finom ebédet, munkatársainknak az előkészítő munkálatokat, és a szombati pörgést!🥰🥰🥰

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .