Szüreti mulatság-beszámoló 2016.

Szüreti mulatság-beszámoló 2016.

Ha ősz, akkor szüret, ha szüret, akkor mulatság! Így volt ez Halápon is. Első alkalommal szervezte egyesületünk Halápon a szüreti mulatságot.
A vigasság felvonulással kezdődött. A falut körbe szekerezve indultunk fel az iskolához.
Az iskola udvarán várt ránk a gyerekek kedvence, az ugrálóvár és a vattacukor, de az arcfestésért is sorban álltak.Fiataljaink ismerkedtek a szőlő darálóval és a szőlőpréssel. Bizony ismerkedni kellett, mert a mostani fiatalok nem nagyon ismerik ezeket a dolgokat, szóval először is jól körbenézték, aztán nekiláttak. Nagyon ügyesen tanultak, lett must bőven. A bátrabbak beneveztek a borkóstolásba és gumicsizmadobó versenybe is. Pihenésképpen a Kuckó Művésztanya csalt mosolyt az arcunkra. A nevetőizmaink ugyan elfáradtak, de a lábaink megpihentek, így következhetett a talp alá való.
Kedves zenészeink Erdélyből érkeztek, megállás nélkül húzták, mi meg csak roptuk, roptuk és roptuk……A hangulat nagyon jó volt, sajnálhatja, aki nem volt!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .