Szüreti mulatság-beszámoló 2016.

Szüreti mulatság-beszámoló 2016.

Ha ősz, akkor szüret, ha szüret, akkor mulatság! Így volt ez Halápon is. Első alkalommal szervezte egyesületünk Halápon a szüreti mulatságot.
A vigasság felvonulással kezdődött. A falut körbe szekerezve indultunk fel az iskolához.
Az iskola udvarán várt ránk a gyerekek kedvence, az ugrálóvár és a vattacukor, de az arcfestésért is sorban álltak.Fiataljaink ismerkedtek a szőlő darálóval és a szőlőpréssel. Bizony ismerkedni kellett, mert a mostani fiatalok nem nagyon ismerik ezeket a dolgokat, szóval először is jól körbenézték, aztán nekiláttak. Nagyon ügyesen tanultak, lett must bőven. A bátrabbak beneveztek a borkóstolásba és gumicsizmadobó versenybe is. Pihenésképpen a Kuckó Művésztanya csalt mosolyt az arcunkra. A nevetőizmaink ugyan elfáradtak, de a lábaink megpihentek, így következhetett a talp alá való.
Kedves zenészeink Erdélyből érkeztek, megállás nélkül húzták, mi meg csak roptuk, roptuk és roptuk……A hangulat nagyon jó volt, sajnálhatja, aki nem volt!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .