Szüret Másképpen

Szüret Másképpen
Kedves Halápiak, Érdeklődők!
2020. október 3-án szombaton „Szüret Másképpen” címmel hagyományőrző rendezvényre csábítunk mindenkit!
Most első körben 3 fontos dologra szeretnénk felhívni a figyelmet a rendezvény sikeres lebonyolítása érdekében.
1. Elérkezik lassan, vagy már itt is van az ősz, a betakarítás, a pince a kamara feltöltése. Előkerülnek a régi vagy éppen titkos receptek, és megszületnek a konyhákban a KINCSEK!!! 🙂
Első alkalommal megrendezésre kerülő hagyományőrző napunkat szeretnénk egy KAMRACSERÉ-vel színesíteni. Ezt hogyan is képzeljük el? Házi készítésű befőtteket, lekvárokat, savanyúságokat, zöldségkrémeket és házi kertből származó „kincseket” várunk csere-berélni. Hozzátok magatokkal bátran a házi finomságokat! (asztalt biztosítunk, amennyiben előre jelzitek)
2. A jókedvünk „elővarázsolásához” várnánk olyan párok jelentkezését akik, a GAZDA-OLIMPIÁNKON „tojást dobálna, szénát gereblyézne, talicskázná az asszonyt vagy embert, és a végén „fűrészelnének” is! : ) 🙂 🙂 Várjuk a jelentkezéseket a 20/343-3467 telefonszámon.
3. „Haláp 30 éves évfordulóján” lejátszott a Nős-Nőtlen foci mérkőzés „visszavágójára” kerül sor! Hajrá HALÁP!
Ezzel a fenséges megterített asztallal kívánunk jó készülődést, ráhangolódást, a focisoknak jó edzést! A RENDEZVÉNY PONTOS RÉSZLETEIVEL HAMAROSAN JELENTKEZÜNK!
A képen a következők lehetnek: ülő emberek, asztal és étel, , szöveg, amely így szól: „Isten hozoti”
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .