Sportpálya Szülinapi bulija

Sportpálya Szülinapi bulija
Kellemes időjárás, jó hangulat, tánc, sok-sok nevetés jellemezte a Halápi Sportpálya 31. szülinapját. Tavaly először tudtuk nagy nyilvánosság előtt megköszönni a halápi szépkorúaknak, hogy valamikor 30 évvel ezelőtt gondoltak ránk, létrehoztak egy sportpályát a helyi közösség számára. Ebben az évben tudtuk először úgy ünnepelni, ahogyan szerettük volna. Határon túlról is érkeztek hozzánk vendégek, elfogadta meghívásunkat a Gyergyószárhegyi Polgárőrség 10 fős csapata, velünk ünnepeltek Debrecenből a GSV TEAM játékosai, és büszkeséggel jelenthetem, hogy a helyiek 2 csapattal is megmérettek ezen a napon. A labdajátékon túl, természetesen gondoltunk a kisebbekre is, volt ugrálóvár, a gyerekek kedvencei- „mikor érkeznek már”, ” nem tudtam aludni, annyira izgulok már”- így várták az Aqua Manókat.
Az idősebbekre is gondoltunk, nekik egy operettcsokorral kedveskedett az aranytorkú Nagy Kíra és Antoni Norbert, de mindenki örült és együtt táncolt Liszter Sándorral és a Vadrózsákkal.
Csodálatos produkciókkal érkeztek a kis mazsorett és tánccsoportok is, mindig lenyűgözik a kicsiket és nagyokat egyaránt. Tapsolhattunk Hajdúszoboszlóról érkező, szárnyikat bontogató énekeseknek is. Természetesen nincs szülinap buli nélkül.
A hangulatot Pintér Timi alapozta meg, aki a Muzsika Tv-ből érkezett hozzánk. Nagyon gyorsan véget ért ez a szuper nap,válogatom a fotókat, visszaidézem a beszélgetéseket, arcokat, mozdulatokat……ez a nap valójában többről is szólt, nem csupán csak arról, hogy megmérettettük a foci tudásunkat. Összefogtunk, határon innen és túl, pontosan úgy ahogyan Ladányi Benedek is énekelte nekünk-„mi egy vérből valók vagyunk”-, mi most egy vérből valók voltunk valóban. Szerény körülmények között ugyan, de megmutattuk, hogy így is születhetnek barátságok, feltörhetnek igaz érzések, csak rajtunk múlik.
Ezúton is szeretnék még egyszer köszönetet mondani szárhegyi barátainknak is, hogy megtették értünk ezt a hosszú utat, köszönöm mindenkinek, aki bármivel is hozzájárult ehhez a csodálatos naphoz. Jövőre veletek ugyanitt!!!🥰🥰

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .