„Összefogás a Gyermekekért” halápi tábor 2019

„Összefogás a Gyermekekért” halápi tábor 2019

„Összefogás a Gyermekekért” halápi tábor a mai nappal véget ért.  🙁
Elbúcsúztunk a szárhegyi, székelyhídi és a halápi gyerekektől. Immár 6. alkalommal búcsúzkodtunk…
Tartalmas, vidám, mosolygós hetet tudhatunk magunk mögött. Vakáció van ugyan, de mi a táborunkat egy kis történelem órával, Debrecen város történetének megismerésével, templom túrával kezdtük.Debrecen életében jelentős szerepet betöltő Kistemplom (Csonka templom) történetét ismerhettük meg először, óvatos léptekkel közelítettük meg a négybástyás tornyot. Városunk legismertebb temploma a Nagytemplom következett, ahol ismét érdekes dolgokat tudhattunk meg történelmünkből, érdekes kiállításokat fedeztünk fel, és sétáltunk a templom impozáns két tornya között. Rövid séta után a Szent Anna székesegyház csodálatos falai között sétáltunk, ámultunk, bámultunk és megismertünk a Torinói lepel titkát! Nagy melegre való tekintettel fürdőztünk Debrecenben, Hajdúszoboszlón és Miskolc- Tapolcán a Barlang fürdőben. „Szabadidőnkben” sokat játszottunk, versenyeztünk, táncoltunk és minden este énekeltünk. A heti sok mókázást egy kis fizika órával, csillagok feltérképezésével, kísérletekkel zártuk az AGORA Parkban. A sok „teendőnk”  🙂 mellett nem feledkeztünk meg a szülinaposokról sem!  🙂  🙂  🙂 Nagyon hamar eltelt ez a hét, elfáradtak a gyerekek is, mi szervezők is, de ez egy jól eső fáradság. Búcsúzáskor a szemekben könnyek árulkodtak arról, hogy talán nem csak mi gondoljuk azt, hogy egy szuper hét volt, szuper programokkal, és szuper gyerekekkel! Új barátságok köttettek, régebbiek elmélyültek….
Nincs már más dolgom hátra, csak az, hogy itt is megköszönjem mindenkinek, aki bármilyen formában is hozzájárult ehhez a sikeres héthez, a gyerekek öröméhez, a finom ételek elkészítéséhez, tudás megszerzéséhez, felhőtlen szórakozásához. A fotókat átnézve, ismét átélve a hét pillanatait,azt gondolom, hogy jövőre is megpróbáljuk!!!! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .