Összefogás a Gyermekekért hagyományőrző rendezvény

Összefogás a Gyermekekért hagyományőrző rendezvény

2014-ben először hagyományteremtő szándékkal szervezte meg Both Tibor, a Halápon A Gyermekekért Közhasznú Egyesület, a Debreceni Gyermekvédelmi Intézménnyel és a Nagycserei Református Egyházzal, valamint civil összefogással az „Összefogás a gyermekekért” elnevezésű tehetségkutató és tehetséggondozó tábort 34 határon túli (Gyergyószárhegyi) és 22 Halápi, Nagycserei gyermek részére.

A gyermekek az egy hét alatt rengeteg programon vehettek részt: megtekintették a Nagyerdei Stadiont, meglátogatták az Állatkertet, a hét közepén egész napos Hortobágyi programon vettek rész, kipróbálhatták az Aquaticum csúszdáit és medencéit.

Délutánonként kézműves foglalkozásokkal, festészettel, színi tanodával, Kerekes Zsombor világbajnok focista részvételével futballal, Radics Zoltán segítségével mézeskalács díszítéssel töltötték az idejüket a gyermekek.

Az „Összefogás a gyermekekért” tábor zárásaként nyílt napot tartottunk szombaton a Hármashegyi körszínnél. Voltak kézműves foglalkozások, néptánc csoportok előadásai, ételkóstolók, valamint Böjte Csaba testvér beszédét is meghallgathatták a kilátogatók. A táborozó gyermekek saját előadással köszönték meg a szervezőknek az életre szóló élményeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .