Mikulásra várva…..

Mikulásra várva…..

A december a várakozás, vágyakozás valami újra, másra.
Egyesületünk életében, december 3-án új barátságok jöttek létre! 🙂

Egyesületünk meghívására Debrecenbe érkeztek a nagyszalontai Szent Antal Gyermekvédelmi Központ néhány lakója, nevelőik, az intézmény vezetője Makai István és kedves felesége. Az Erdélyi gyerekekhez 10 halápi, önkéntes ifi polgárőr is csatlakozott.
A szombati kikapcsolódást az Apolló moziban, egy nagyon kedves és teljesen „friss” rajzfilmmel kezdtük. A mozizás remekül sikerült, a hangulat fokozódott, oldódtak a gyerekek. Ezt a folyamatot ugyan nem szerettük volna lefagyasztani, de bizony a moziból az irányt a jégcsarnokba vettük. 🙂 Sokan örültek ennek a lehetőségnek, mert volt olyan gyerek, aki először tapasztalhatta, hogy mennyire is csúszik a jég. Természetesen a felnőtteket is megmozgattuk, ők sokkal jobban fáradtak :), ezért, hogy kimentsük őket, elfogadtuk a Kerekestelepi Fürdő és Kemping egyesület meghívását a Lyra Beach étteremben. A finom vacsora, meleg tea, forró csoki és a MIKULÁS mellett, vidám kis műsor is várt minket.( Kuckó Művésztanya közreműködésével). Közösen gyújthattuk meg Advent második gyertyáját, szívet melengető szavakat hallhattunk Pécsi József akolitustól.Kellemes zenét hallgatva beszélgettünk, ismerkedtünk, megosztottunk egymással sok-sok olyan információt, ami előbbre visz minket az életünk során. A mosolygós arcok, a hálával telt gondolatok csodaszéppé varázsolták ezt a napot. Kívánom, hogy sok ilyen szép napja legyen minden gyereknek.
Szeretném megköszönni Makai Istvánnak, hogy elhozta hozzánk a gyerekeket, nevelőiket, köszönjünk Vári Attilának, hogy már több alkalommal helyt ad,közreműködik, és segítséget nyújt egyesületünknek, ezáltal nagyon sok gyereknek is. Köszönöm Fejér Tamásnak az Apolló mozi vezetőjének a felejthetetlen élményt, valamint a jégcsarnok vezetésének a „csúszós jég közelségét” !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .