„Mi Karácsonyunk”

„Mi Karácsonyunk”
Előző évekhez hasonlóan, közeledve a szeretet ünnepéhez, most is megtartottuk a halápi Karácsonyunk. A férőhelyünk korlátai miatt, azonban csak 30 családot tudtunk meghívni a karácsonyi műsorral egybekötött adományozásra. A halápi óvodások szívet melengető műsorral ajándékozták meg a jelenlevőket, a finom ebédet követően pedig, süteménnyel, kávéval, üdítővel kedveskedtünk mindenkinek. A kellemes kikapcsolódáshoz, és az ünnepre hangolódáshoz a Jazz Five zenélt nekünk. Vendégeink nem mentek haza üres kézzel, hiszen azon túl, hogy a gyerekeket is megajándékoztuk, a családok 32.500.-ft értékű csomagot vihettek magukkal. A halápi Karácsony itt még nem ért véget, hiszen gondoltunk azokra is, akiket most nem tudtunk meghívni, így a jövő hét folyamán, további 80 családnak viszünk el karácsonyi csomagot. Így ebben az adventben egyesületünk 1.910.000.-Ft értékben nyújt támogatást a Halápon élőknek.
Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik jóindulattal, segítőkészséggel, adományokkal járultak hozzá az ez évi halápi Karácsonyhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .