Megtestesülés plébánia felajánlása

Megtestesülés plébánia felajánlása

Örömmel adok tájékoztatást egy rendkívüli felajánlásról melyet egyesületünk kapott!!!!
A Megtestesülés Plébánia felajánlotta a plébániájuk udvarán lévő pingpong asztalt, filagóriát tartozékaival együtt, játszótéri hintát, csúszdát, továbbá a focipályához szükséges nagy méretű hálókat. EZÚTON IS KÖSZÖNJÜK!
Több hétvégénkbe került, de a felajánlást elhoztuk, megtisztítottuk, amit kellet felújítottunk, és elkezdtük a helyükre felállítani. Ahogyan az időjárás, a vírushelyzet és nem utolsó sorban az önkéntesek ideje, egyesületünk pénztárcája engedi, a munkát folytatni fogjuk, remélhetőleg az itt élők örömére.
Az állandóan visszatérő segítőinknek hálás köszönetünk, (a fotók magukért beszélnek), a további munkákhoz várjuk, a jelentkezést, remélve, hogy a közös munkának mielőbb meg lesz az eredménye.
Egy fontos kérésünk azonban lenne. A sportpályára, -de azt gondoljuk, hogy bárhová is kihelyezett- eszközökre, egyéb dolgokra, környezetünkre vigyázzunk! Csak és kizárólag arra használjuk, amire hivatottak, ne rongáljuk és ne szemeteljünk! Kérjük ezt azért is, mert nagyon sok munkát, energiát, szabadidőt, és pénzt fektettünk ezekbe és tesszük ezt folyamatosan, így kérünk mindenkit becsüljük egymás munkáját!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .