Lukács Géza kiállítása Debrecenben

Lukács Géza kiállítása Debrecenben

Hagyományőrző gyermektáborunk (2018.08.13-2018.08.21)keretében Gyergyószárhegy beköltözik Debrecenbe, bekapcsolódva a város egyik legnagyobb rendezvényébe a Virágkarneváli forgatagba!

Az egyesület oldalán folyamatosan adunk hírt arról, hogy kedves barátaink, érdeklődők hol láthatnak, találkozhatnak velünk.

Elsőként egy fotó kiállításra hívunk mindenkit, barátainkat, Debrecenieket, és a Debrecenbe látogató vendégeket. Pár fotó, egy kiemelt gondolat Lukács Gézától, a „fotós”-tól, mellyel szeretnénk Gyergyószárhegyet bemutatni.
„Én kikapcsolódok, örvendek egy szép mentett pillanatnak, mint egy gyerek. Ha ebből az örömből egy pillanatnyit is át tudok adni azoknak, akik a fotóim előtt állnak akkor már megérte kimászni a hegyre. Szárhegy szép, szoktam mondani, a képeimmel csak ízelítőt próbálok adni belőle. Szárhegy szép a képeken, de még szebb a valóságba.”
Most csodálják/csodáljátok meg ezt a pár fotót, amit kiválasztottam, és a többit megnézhetik/megnézhetitek 2018. augusztus 18-án 10:00-tól Debrecenben a Debreceni Művelődési Ház Belvárosi Galériában (4024 Debrecen, Kossuth u.1.)További napokon is látható lesz a kiállítás a Ház nyitva tartási rendje szerint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .