Lecsós ételek készültek Halápon

Lecsós ételek készültek Halápon

Lecsós ételek készültek Halápon

Debrecen – Igazi közösségi, családi eseményt szervezett a civil szervezet.

 

A Halápon a Gyermekekért Közhasznú Egyesület a „Szüret másképpen” című rendezvényét immár negyedik alkalommal szervezte meg a halápi közösségnek. Ebben az évben lecsó főzőversenyt is hirdettek. Azt kérték, hogy a csapatok engedjék szabadjára fantáziájukat, ne csak szokványos lecsót, lecsós ételeket készítsenek.

Lecsós ételek készültek Halápon

Így született meg a „lecsó slambuc ágyon”, mely díjat is érdemelt – idézte fel Berekméri Dalma, az egyesület elnöke, aki elárulta, természetesen nem csak a fakanál volt a középpontban, minden látogató talált magának valami érdekeset, szórakoztatót.

Ismerkedni lehetett a régi népi mesterségekkel, gyakorolni lehetett a kötélverést. A kicsik kipróbálhatták a sörényfonást, a bátrabbak lovagolhattak.

Néptánc, friss ivólé almából és a helyszínen készült fánk színesítette a rendezvényt.

Forrás: Dehir.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .