Keress minket, segíts minket!

Keress minket, segíts minket!
Elérkezett az az időszak, amikor az adónk 1 %-nak felajánlásáról kell döntenünk.😍
2020-ban a kialakult egészségügyi helyzet miatt egyesületünk feladatai megnövekedtek. Egyre több külsős helyszínre is ki kellett látogatnunk, segítséget, adományt vinni, átadni. 🥐🥐🍏🍊🍊 Szervezetünk tagja a Karitatív Testületnek,🥰 így többször nyújtottunk segítséget a testületnek is, ezzel is segítve a karitatív munkát Debrecenben. Jártunk tűzesetnél, hordtunk ebédet, csomagoltunk tartós élelmiszereket, és ki is szállítottuk a megadott címhelyekre.
Segítséget nyújtottunk az internet világában is, különböző, éppen aktuális problémákat megoldva. Tesszük a dolgunkat a hét minden napján, úgy, hogy ebből a nehéz helyzetből a lehető legtöbbet hozzuk ki, mindenki megelégedésére.
✍️✍️✍️
Arra kérlek benneteket, amennyiben lehetőségetek engedi, és még nem döntöttétek el a felajánlásátok kedvezményezettjét, akkor adószámunkat megadva, jelöljétek meg egyesületünket, ezzel támogatva további munkánkat.
Támogatásotokat előre is köszönöm! 🤝🤝🤝

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .