Kedves Támogatók, földre szált Angyalkák! Kedves Csaba testvér!

Kedves Támogatók, földre szált Angyalkák! Kedves Csaba testvér!

A Halápon a Gyermekekért Közhasznú Egyesület 2015 decemberében meghirdette a „Légy valaki angyalkája” adománygyűjtő akciót. Felhívásunkra több település is csatlakozott, név szerint, Jászapáti, Jászberény,Szentkirály, Budapest,Nyíregyháza, és természetesen Debrecen.

A jelentkezők választhattak Csaba testvér gyermekotthonai közül, eldönthették, mely otthon angyalkái lesznek.

Jászapáti-Jászberény a borszéki, Budapest a gálospetri gyermekotthont, míg Szentkirály, Nyíregyháza és Debrecen pedig a gyergyószárhegyi gyermekotthont választották. Közel egy hónapig gyűjtöttük a felajánlásokat, és hálatelt szívvel mondhatom, hogy mindenki kitett magáért.Folyamatosan érkeztek a felajánlások, szállítást szerveztünk éjjel nappal, cipekedtünk és csomagoltunk napokon keresztül. Elfáradtunk, de egy percig sem gondoltuk, hogy hiába való volt a fáradozásunk, hiszen a három gyermekotthon megközelítőleg 1 millió Ft. értékű adományba részesült, mely felajánlásokat házhoz is szállítottuk.

Tartós élelmiszer, mirelit húsárú, tisztítószerek, édességek, iskolai felszerelések,ágyneműk,kevés ruhanemű, és játékok sokaságával indultak útnak az angyalok. Az öröm nem maradt el, de erről beszéljenek a fotók! (további fotókat a későbbiek során felteszünk) A gyerekekkel töltött néhány nap után visszaindultunk, ki-ki merre a lakhelye szerint, üres csomagtartóval jöttünk haza, de lelkünk annál gazdagabb lett, mosolyból, ölelésből, öröm könnyekből……..

Hálás köszönetem minden támogatónak, segítőnek, akik segítségünkre voltak, kívánjuk, hogy 2016 év végén még többen jöhessünk üres csomagtartóval haza Erdélyből!

https://halaponagyermekekert.hu/article/img/454/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .