Isteni Irgalmasság gyermekotthon

Isteni Irgalmasság gyermekotthon

Április hónap első hétvégéjén, és első, igazán meleg tavaszi napján Erdélyben jártunk, nagyon kedves meghívásnak tettünk eleget, mely meghívást Csaba testvértől és az Isteni Irgalmasságról elnevezett gyermekotthontól kaptuk.

Érseki szentmisével indult a verőfényes nap,sok, sok gyermek, felnőtt örülhetett ennek a napnak, hiszen az Érsek úr megáldotta az újonnan elkészült kis otthont Dózsa Györgyön. A nap folyamán láthattuk a Búzavirág tánccsoportot, és büszkén néztük végig a Röpülj Páva nyertes tánccsapatát, a Bekecs együttest is. Finom kalács majszolása közepette jókat beszélgethettünk más településről érkezett gyerekotthonok lakóival, vezetőikkel.

Felelevenedtek a régi szép emlékek. A beszélgetés során mindnyájan azt éreztük, hogy jó, hogy vagyunk egymásnak, segítünk egymásnak, együtt tudunk örülni a jónak, szépnek, és együtt oldjuk meg a problémákat is. Jelen látogatásukkor egy kis meglepetéssel mi is szolgálhattunk két otthonnak is, mert egy budapesti felajánlásnak köszönhetően a gyerekek nagyon finom édességet kaptak, illetve a szép pulóvereknek is megtaláltuk ” tulajdonosait”.

Köszönjük ezt a szép hétvégét mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .