Ingyenes foglalkozások az UNICEF együttműködésével

Ingyenes foglalkozások az UNICEF együttműködésével
Korábban beszámoltunk az UNICEF érdeklődéséről egyesületünk iránt. A közös gondolkodás, a közös cél együttműködéshez vezetett. Így a múlthéten néhány szülővel és gyerkőccel összeülve ötleteltünk, igényt mértünk fel kinek mire lenne szüksége. Ez alapján az alábbi programokra lesz lehetőség a halápi volt Bokorhegyi iskolába, a foglalkozások minden héten CSÜTÖRTÖKÖN lesznek.
Az első foglalkozások 2023.01.26.-án tehát ezen a héten lesznek.
Foglalkozások:
1⃣7⃣ órától Iskolai gyakorlás 2.-3. osztályosoknak
Rövid ismerkedés, a képességek felmérése után tanárunk segítséget nyújt az iskolai anyag elsajátításában.
1⃣7⃣ órától Ismerd meg önmagad… játékokkal (Tiniklub)
Az önismereti játékok utat nyitnak a személyiség fejlődéshez, formáláshoz, mindez játékos, kötetlen formában. Lehetőséget nyújt, hogy közelebb kerüljön önmagához az, aki elakadt az útján.
1⃣6⃣ órától Iskolai előkészítő ovisoknak
Játékosan, a legfontosabb készségeket fejlesztve készíti fel tanárunk az óvodásokat az iskolára. A jelszó, hogy az iskolába még óvodásként érkezik a gyermek, nem akarunk belőle szeptemberre iskolást faragni. Munkánk célja, hogy megkönnyítsük az átmenetet óvoda és iskola között.
A szülőkre is gondoltunk!
1⃣6⃣ órától Gyerekmasszázs szülőknek
Tanárunk megtanítja a szülőknek, milyen területeket, milyen problémákkal szemben hasznos a masszázs alkalmazása. A képzés két részből áll majd. Az első alkalmakon csak a szülők lesznek jelen, majd a gyerekeket is behozzák a foglalkozásra, hogy begyakorolhassák a tanultakat.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a foglalkozásokra várunk még jelentkezőket, előzetes egyeztetést követően lehet csatlakozni!
A foglalkozásokat minden esetben szakképzett pedagógusok végzik, melyeken a részvétel ingyenes!
Várunk mindenkit sok szeretettel, aki úgy érzi, hogy gyermekének szüksége lenne ezen, játékos felkészítőkre, illetve a szülőket is akik, szeretnék elsajátítani a masszázs technikáját.
 
Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, gyermek és ülő emberek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .