Így zajlott az Egészségnap

Így zajlott az Egészségnap
Örömmel számolunk be a szombati sikeres Egészségnapról, melyet egyesületünk szervezett. Az eseményen részt vevők számára hasznos programot kínáltunk, beleértve a tüdőszűrést, légzésfunkció-tesztet, allergiatesztet, érvizsgálatot, egészséges ételkóstolót és szakértői tanácsadást az egészséges életmódról. A résztvevők nagy lelkesedéssel és érdeklődéssel vettek részt a programon, és reméljük, hogy mindenki számára hasznos és inspiráló élményeket nyújtottunk az egészségmegőrzés terén.
Köszönetünket szeretnénk kifejezni, hogy ismét segítségünkre volt Dr. Vonház Péter tüdőgyógyász, a halápi háziorvosi szolgálat, Dr.Szomják Edit belgyógyász, klinikai orvos, kedves orvostanhallgatók, valamint Szántó László és csapata, akik a tüdőszűrést biztosították. Köszönetet mondunk a Rákellenes Liga csapatának az ételkostóltatásért, tanácsadásért, foglalkozásért. Az egyesületünk tagjainak, munkatársaknak köszönöm a háttérmunkát, kitartást, és a finom friss almalevet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .