Gyermeknap 2022

Gyermeknap 2022
Izgalmas hétvégén vagyunk túl….szombaton gyermeknapot tartottunk Halápon.
Az időjárás egy ideig sakkban tartott bennünket, de nem adtuk fel, türelmesen vártunk, és ahogyan elterveztük, a gyermeknapunk programjainak indításakor már előbújt a napocska, az eső tovaszállt. Az idei gyereknap várakozásainkon felülire sikeredett. Több mint 600 látogató lepte el a halápi sportpályát, gazdag programokkal, kellemes időtöltésre alkalmas elemekkel vártuk a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Meglepetéssel is szolgáltunk a gyerekeknek,…..nem hirdettük meg, nem tudtak róla….. hullámvasút és körhinta is várta Őket. Nagy siker volt, 3 órán keresztül meg sem állt a „sárkány”! Kicsik és nagyok is játszottak a népi fajátékokkal, az apróságok kosárban ülve forgóztak. A mindig sláger ugrálóvár sem volt egy percig sem üres. Újdonság erejével hatott a részeg szemüveg, a szimulátor is. A lányok hajkoronái is teljesen rendbe voltak,köszönhetően az ügyes kezű hajfonónknak.
Kézműves foglalkozáson, interaktív játékok segítségével ügyesedtek a résztvevők. A színpadi produkciók is folyamatosan szórakoztatták a sátor alatt üldögélő kíváncsi közönséget. A gyerek táncoltak cukorkát kerestek, buborékot üldöztek, játszottak PGTDanival -imádták-,……. nagyon jól érezték magukat, hálás közönség voltak. A Nasi Fánk is megunhatatlannak bizonyult, több mint 500 adag került kiosztásra. Amíg a bohóc szebbnél szebb virágokat, kutyákat, és egyéb kívánságokat teljesített, addig az apró arcocskákon gyönyörű tündérkék, pillangók🧚‍♀️ és egyéb mesehős figurák 🦸‍♂️ születtek.
Csodaszép és tartalmas napot tudhatunk magunk mögött, a sok munka, előkészület, tárgyalás és a nem kevés izgalom meghozta gyümölcsét…..sok-sok mosoly, öröm az arcokon, jóleső fáradság.😍😄🥰🥳
Köszönetemet szeretném kifejezni mindenkinek aki bármilyen formában is hozzájárult ehhez a fergeteges naphoz. Nem merem felvállalni a felsorolást, félek, hogy nehogy kihagyjak bárkit is, ezért fogadjátok el, – kedves segítőink, támogatóink, háziasszonyaink, polgárőreink…..- ilyen formában történő hálás köszönetünket.
Fotókat nézegetve biztos egyet értetek velünk, szuper nap volt!🤩😍🥳🤩🤩👍
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .