Gyermekfelügyelet élménybeszámoló

Gyermekfelügyelet élménybeszámoló
Elérkezett ez a nap is….

eltelt 1 hónap, a halápi táborunk véget ért.
Izgalommal vártuk ezt a feladatot, mert ilyen hosszú tábort még nem szervezett egyesületünk. Mindennapjaink során azonban azt tapasztaltuk, hogy a heti rendszerességgel hozzánk járó gyerekek, -akik különböző fejlesztésekre járnak egyesületünkhöz év közben-, azok remekül érzik közösen egymást.
Hosszú a nyár, sok szülőnek nehézséget okoz a gyermeke elhelyezése, ezért arra gondoltunk, hogy próbáljuk meg, ha eddig jól elvoltak, hátha ….. ❗️vártuk őket, vigyáztunk rájuk, programokat, foglalkozásokat szerveztünk, közben jókat mókáztunk, kirándultunk, táncoltuk és ki tudja miket is csináltunk már, egy biztos jó buli volt.
A halápi gyerekek, aranyosak, kedvesek, fogékonyak az újra, szelídíthetők 😁😆😄, egyszóval semmi gond nem volt velük (na jó volt egy-kettő aki ravaszabb volt a kelleténél🤣, de megoldottuk)
 
Nos eljött a búcsú ideje és nem is gondoltuk, hogy ilyen nehéz lesz, ma egy kicsit nehezebben ment a mókázás, ma többet pityeregtünk, de ez így van jól. Azt jelenti, hogy Mi is és a gyerekek is jól érezték magukat. Köszönjük gyerkőcök, hogy velünk voltatok, reméljük az év többi napján is még lesz lehetőségünk együtt lenni, mókázni.
Köszönjük a szülőknek a finomságokat, amivel hozzájárultak egy-egy tízóraihoz. Köszönet a Panoráma Étteremnek a finom ebédekért, a bájos önkéntesünknek Fruzsinak a türelemért, a Dorcas mobilcsapatnak a foglalkozásokat, és végül, de nem utolsó sorban, köszönöm a munkatársaimnak a kitartást, a helytállást.
A mosolygó szemek, ölelések, hálás szülők….. nincs más lehetőségünk…… lesz jövőre is tábor.🥰❤️

 

 
 
 
 
 
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .