Gyerektábor 2021

Gyerektábor 2021
Véget ért a halápi gyermektábor.
Élményekben gazdag 6 napot tudhatunk magunk mögött. Először jártak nálunk ilyen kicsik a táborunkban. Izgultunk és egy kicsit féltünk is ettől a kihívástól, de az apróságok úgy megmozgattak minket, hogy eszünkbe sem jutott félni. A napi programokat úgy állítottuk össze, hogy délelőtt és délután is voltak foglalkozások, minden nap kreatív foglalkozás, külön a kicsiknek és külön a nagyoknak is. Odafigyeltünk arra is, hogy tanuljanak is valamit, halljanak valami érdekességet is. Voltak érzékenyítő programjaink is, járt nálunk egy látássérült fiatalember, akivel nagyon hamar megbarátkoztam, remek délelőttöt töltöttek el vele. Segítő kutyust is megcsodáltuk, megdolgoztattuk.Idéztünk történelmi korokat, és többször beszélgettünk a környezetünkről és az állatokról. A tábor fénypontja az állatkerti séta és a vidámparki bulizás volt. Az állatkertben kaptunk idegenvezetést, és elsősorban olyan állatokat látogattunk meg, melyeket még a gyerekek nem láttak más látogatás alkalmával. Az idegenvezető különböző „mutatványokon” keresztül ismertette meg velünk a ritkán látott állatokat.
A vidámparkban elszabadultunk, ránk felnőttekre is rátört a nosztalgia, így simán bevállaltuk a dodgemezést is! 😁😁😁😁😁
Péntekre teljesen lemerültünk, de még vártuk a szombatot, hogy az igazán picikkel együtt egy kicsit ringatozzunk, ezzel zárjuk, altassuk el a tábort. Egy hétig apraja-falva volt a Bokorhegyi iskola! Jövőre újra próbáljuk, ha tetszett!?🥰🥰🥰🥰

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .