„Fuss pont most!”

Kedves Barátaink! Előző évben is csatlakoztunk a kezdeményezéshez, gyerekek, felnőttek is, volt aki futott, volt aki sétált….., de nagyon jó érzés volt! Próbáljátok ki!❗️⁉️
„Te is szoktál szilveszterkor futni? Ha igen, akkor nincs más dolgod, csak regisztrálnod kell, és a futásoddal most másokon is segítesz! A „Fuss pont most!” jótékonysági eseményen összegyűjtjük azokat a kilométereket, amelyeket az év utolsó napjának 24 órájában bárki, bárhol megtesz, futva, kocogva, sétálva! Az Egy Vérből Vagyunk Alapítvány pedig szponzorok segítségével minden megtett kilométer után 100 forintot fordít arra, hogy edzőcipőt vásároljon a nehéz sorsú gyermekek számára. Mert vannak gyerekek, akik azért nem tudnak sportolni, mert nincs cipőjük. Kerüljön cipő a cipős dobozba! Zárjuk le ezt ez esztendőt úgy, hogy az év utolsó napján nem csak magunkért, hanem másokért is futunk.
Mi hiszünk abban, hogy a cselekvő szeretet nem érhet véget karácsonnyal. Az elmúlt években több mint 1000 gyermek lábára sikerült sportcipőt vennünk.
Az esemény fővédnöke: Boronkay Péter 10x-es világbajnok, riói paralimpikon
Ha szeretnél csatlakozni a jótevő futóinkhoz, nem kell sehová elutaznod, ott futhatsz, sétálhatsz, ahol szeretnél. Mindössze 5 másodpercet vesz igénybe, hogy a megtett kilométereiddel másokon is segíts.
Regisztrálj most, és tegyél egy vállalást! Te mennyit futsz majd december 31-én?”
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .