„Fuss a halápi gyerekekkel, gyerekekért!”

„Fuss a halápi gyerekekkel, gyerekekért!”

Egy héttel ezelőtt izgatottan vártuk a szombati napot. Augusztus 5-én első alkalommal szerveztünk jótékonysági futóversenyt Halápon. Nem volt könnyű dolgunk, egy teljesen új kezdeményezést akartunk bemutatni Halápon. Pár nap pihenő után, azt gondolom, hogy egy új kezdeményezésnek, egy jó dolognak mindenképpen részesei lehettek azok, akik velünk tartottak azon a szombaton.
A legifjabbak Debrecenből érkeztek hozzánk, és a dobogós helyeket mind egy szálig el is vitték. A felnőttek kategóriájában már Haláp is képviseltette magát, és a kitartó biztatásnak, és természetesen a futók kitartásának köszönhetően halápi sikerek is születtek. A nagy meleg ellenére kitartottunk, megünnepeltük a futókat, és az ünneplés mellet ismét tanultunk valamit a kitartásról. Mi szervezők ugyan nem futottunk, de mi a szervezési nehézségek ellenére meg kitartunk amellett, hogy ezt a kezdeményezést folytatni kell, és folytatni is fogjuk. A következő ilyen jellegű kezdeményezés már megszületett a fejünkben, de ennek a részleteiről még nem írnék. Meglepetés lesz!
A futóversenyen készült fotókkal szeretném megköszönni Cseke István úrnak a szervezést, Kovács István képviselő úrnak a „hangos dudaszót” a rajtnál, a finomságokat a SMILE-nak és a PÁLMA PUB-nak, az érmeket az AFV táblaüzemnek, Haláp és Nagycsere Polgárőreinek, valamint köszönöm mindenkinek aki, az előkészületekben és a verseny sikeres lebonyolításában részt vett!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .