Fotós tábor Halápon

Fotós tábor Halápon

A hét elején családias hangulatú fotós tábor volt a halápi iskolában. Egyesületünk első alkalommal hirdetett ilyen jellegű pályázatot, ahol a beküldött fotók alapján kiválasztásra kerültek azok a gyerekek, akik 3 napot tölthettek vendégként Halápon. Ismerkedés, fotózás, tanulás, no meg sok-sok nevetés, bohóckodás volt a jellemző a három napra. Valóban nagyon jól összekovácsolódott a társaság. Egyesületünk tervei között szerepel, hogy jövőre is hirdessünk fotós tábort, ezzel másoknak is lehetőséget biztosítva a szuper élmények átélésére. Azt hiszem mindenki életébe az első benyomások, élmények meghatározóak, így az egyesület életében is igen kellemes nyomot hagyott ez a kis csapat, ezért úgy gondoljuk, hogy a következő fotós táborunkban, ismét találkozni fogunk velük is!! Közös munkánk még nem ért véget erre az, hiszen vár még ránk egy közös projekt, nevezetesen egy fotó kiállítás, remélem nem feledkeztek meg róla………..
Szeretnék köszönetet mondani a „mestereknek”, akik segítségünkre voltak ebben a három napban, nevezetesen, Oros Editnek, és Babettnek (Nyíregyháza), valamint Sárvári Péternek (Debrecen). Jövőre veletek ugyan itt! Szép nyarat mindenkinek!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .