Felajánlások a gyergyószárhegyi Kájoni János gyermekotthonoknak

Felajánlások a gyergyószárhegyi Kájoni János gyermekotthonoknak

Rövid téli pihenő után egyesületünk ismét gyűjtést szervezett rászoruló gyermekek részére.

A 2014. decemberi Mikulásnapi hétvége után a lelkes szervező csapat úgy döntött, hogy ne csak az ünnepek közeledtével és az ünnepek adta lehetőségeket kihasználva szervezzünk gyűjtést, hanem próbáljunk meg újabb és újabb köröket futva támogatókat és segítségnyújtókat keresni.

Ennek eredményeként sikerült táncklubokat megmozgatni, megmutatták az összefogás erejét a debreceni DVSC női kézilabda csapata, és a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió is.

A felajánlásokat a gyergyószárhegyi Kájoni János 2 gyermekotthona kapja, mely otthonok Böjte Atya gyermekotthonai.
A jelentős mennyiségű adomány elsősorban élelmiszert, tisztítószereket tartalmaz, de nagy segítségükre lesz a nyomtató is, melyet nagyon várnak már.

Az út hosszú volt, az időjárás hol kegyes volt hozzánk, hol megfeledkezett rólunk, de a fogadattatás annál melegebb. Szívből örültek minden felajánlásnak, a külön kis csomagoknak azoktól akik már régebben jártak ott és „szívük egy kis darabja valahogy ott maradt”.

Hálásan köszönnek mindent, a nyomtató véget pedig külön „áldást ittunk”!

A húsvét gyönyörű volt számunkra, hoztunk magunkkal néhány fotót is, reménykedve, hogy a következő adomány úton még többen leszünk.

Kedves Baptista Tevékeny Szeretet Misszió, DVSC kézislányok, Bedőcs család, Császár család, nagyon nagyon köszönöm az egyesület nevében is a segítségnyújtásotokat, köszönöm, hogy hozzájárultatok ismét egy kis közösség boldogulásához, és kívánom, hogy mielőbb személyesen is ismerjétek meg ezeket az embereket, gyerekeket. Bizton állíthatom, hogy a találkozás maradandó élményt fog nyújtani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .