Egyesületünk 2013-ban

Egyesületünk 2013. évi munkáját a novemberi jótékonysági rendezvénysorozat zárta. Rendezvényeink várakozásainkat felülmúlva zárultak, büszkén állíthatjuk, hogy vannak még lehetőségek, és vannak még emberek akik szeretnek adakozni, szeretnek jót tenni nemes ügy érdekében. A rendezvényeinken készült képeket, illetve az összegyűjtött felajánlások további sorsát is figyelemmel kísérhetik felvételeinken.

Meghívó

2013.november 10-i jótékonysági rendezvény Fórum
…..és még nincs vége…..

Adománygyűjtés Adománygyűjtés Adománygyűjtés

Adománygyűjtő nap a Fórumban

Adománygyüjtő nap Adománygyüjtő nap Adománygyüjtő nap

Adománygyüjtő nap Adománygyüjtő nap Adománygyüjtő nap

Adománygyüjtő nap Adománygyüjtő nap Adománygyüjtő nap

Adománygyüjtő nap

Kedves Barátaim,Ismerősök!

Szeretettel meghívlak benneteket 2013.november 28-án 18.00-tól a Svetits általános iskola kápolnájában tartandó beszélgetésre. A Halápon a Gyermekekért Közhasznú Egyesület meghívására Debrecenbe érkezik Böjte Atya. Ha szeretnétek találkozni, meghallgatni kedves szavait, sőt beszélgetni is vele, gyertek el! Biztosan kellemes időtöltés lesz!:)

Böjte Csaba Böjte Csaba

 

Karácsonyi meghívó

Karácsonyra hangolódó egy maréknyi szeretettel…

A Golf étterem karácsonyfa díszítő versennyel egybe kötött jótékonysági gyűjtést szervez az erdélyi nehézsorsú gyermekek szebb karácsonyáért! A karácsonyfa díszítő versenyre december 07.-én szombaton 10.00 órától várjuk a családokat és baráti társaságokat az általuk hozott díszekkel. A fák kiválasztása érkezési sorrendben történik. Jelentkezni lehet a golf étteremben vagy a golfetterem@gmail.hu címen. Nevezési díj nincs! Az érkező csapatokat forró teával, fahéjas sült almával várjuk. A feldíszített karácsonyfák fotóira facebook oldalunkon (facebook/golfétterem) szavazhatnak. A legtöbb like-ot gyűjtő karácsonyfát díszítő csapat jutalma egy 4 fős 3 fogásos adventi ebéd vagy vacsora. A második helyezett 4 db hímzett golf pólót, a harmadik helyezett csapat 4 db hímzett golfsapkát kap ajándékba. Minden résztvevő jutalma egy golflabda. Ezzel a nappal mindenki nyer egy jó hangulatú szeretet teljes délelőttöt családjával, barátaival. Egy maréknyi szeretet jótékonysági gyűjtésünkre a felajánlásokat (tartós élelmiszer, ruhanemű, játékok, könyvek, írószerek) december 07-től 14-ig várjuk nyitvatartási időben a golf étteremben, amelyet dec. 24-re eljuttatunk a Böjte Csaba által támogatott Székelyhídi gyermekotthonnak.

 

Köszönet!

A mai délutánon az István úti Református templomban jótékonysági rendezvény volt a Halápon a Gyermekekért Közhasznú Egyesület szervezésében. Az adománygyűjtés a gyergyószárhegyi gyerekotthon, a székelyhídi napközi otthon, és a halápi nehéz sorsú gyermekek megsegítésére szolgált.

A rendezvényen közel 160 fő vett részt. A gyerekműsorok fantasztikusak voltak, az ovisok tüneményesek, a nézők hálásak. Az egyesület nevében szeretném megköszönni minden résztvevő iskola, óvoda, lelkész és nem utolsó sorba a székelyhídi napközi otthon megjelent képviselőinek is a segítséget, mind a gyönyörű műsorért, mind az általuk összegyűjtött adományokért!!

 

Igazán megküzdöttünk a hideggel, de elkészült

Karácsonyfa Karácsonyfa

Készül a csapat a díszítésre

Díszités Díszités Díszités

Díszités Díszités Díszités

A Debreceni Linedance gyűjtötte

Gyűjtés

Vendégeink a Székelyhidi gyermekotthonból

Vendégeink Vendégeink Vendégeink

Vendégeink Vendégeink Vendégeink

Kedves Adományozók!

Tájékoztatni szeretnélek benneteket, hogy a mai napon első körben Székelyhídi napközi otthonban és gyerekotthonban jártunk, elvittük az általatok felajánlott sok-sok ajándékot! Az adományok között volt 120kg liszt, 80 kg cukor, 40kg rizs, 30 száraztészta, 50l olaj,100db májkrém, 4kg sajt, 100 doboz babkonzerv, füstölt csülök, virsli, szalámi, kakaó, tea, citromlé, lencse, na és persze egy kis szaloncukor, könyv. Most értünk haza, és rajtunk keresztül üzenik nektek, hogy nagyon hálásak mindenért.Szeretettel gondolnak rátok, kívánva nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog új évet!Külön köszönet Molnár Ildikónak és férjének a jelentős mennyiségű élelmiszerért!

Adomány csomagolás Adomány csomagolás Adomány csomagolás

2013.12.08-án Székelyhídon jártunk, adományt vittünk, erről már tájékoztattalak benneteket.Ígértem, hogy néhány képet is felteszek, hogy lássátok hová vittük az általatok felajánlott adományokat. Ime a képek, szerintem ezek magukért beszélnek. Ezek a nehéz sorsú gyerekek akiket a képen is láttok, valami csodaszép műsorral kedveskedtek nekünk, nektek…. Szeretném még egyszer megköszönni mindenki segítségét!

SzékelyhídSzékelyhídSzékelyhíd

SzékelyhídSzékelyhídSzékelyhíd

Székelyhíd

Íme egy kis képes beszámoló az adományút második állomásáról!3 napot töltöttünk Erdélyben, jártunk két gyerekotthonban(Gyergyószárhegy, Gyergyószentmiklós),és kimentünk a hegyek közé egy pásztor családhoz is. Szerencsések voltunk mert részt vehettünk kápolna szentelésen Gyergyószentmiklóson a gyerekotthonban. Továbbá megtiszteltetés volt, hogy egy rövid, de annál kellemesebb, meghittebb vacsorát fogyaszthattunk el Böjte Atyával, és a két gyerekotthon vezetőjével, Hajnikával, és Orsikával. A gyerekek nagyon aranyosak, ügyesek voltak, műsorral készültek, és egytől- egyig szeretetre vágynak, mi meg igyekeztünk átadni azt a jóságot, kedvességet,figyelmességet, amit ránk biztatok azáltal, hogy adományaitokat felajánlottátok. Kívánom mindenkinek, ha teheti legalább egyszer látogassa meg ezeket a gyerekeket, vezetőiket,mert megérdemlik. Mi sem jöttünk vissza „üres kézzel”,ismét tanulhattuk tőlük a kitartást, megbecsülést, és nem kevés alázatot.

SzékelyhídSzékelyhídSzékelyhíd

SzékelyhídSzékelyhídSzékelyhíd

SzékelyhídSzékelyhíd

Melegétel osztás Debrecen

Melegétel osztás Debrecen Melegétel osztás Debrecen

Melegétel osztás Debrecen Melegétel osztás Debrecen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .