Debrecen-Székelyhíd ultrafutás

Debrecen-Székelyhíd ultrafutás

Tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is részt vettünk a Dr.Major Tamás által szervezett Debrecen-Székelyhíd ultrafutáson.

A Yours Truly nemzetközi futás, melyet minden évben két alkalommal, január és február utolsó vasárnapjára hirdetnek meg. A teljes 50km-es távot tetszőleges helyen, akár több részletben le lehet futni, a lényeg, hogy az adott naptári napon legyen a futás.

A hely és távolság adott volt, a időjárás is kedvezett a futóknak és célként ebben az évben is azt határozták meg, hogy „luxus lenne” csak úgy lefutni ezeket a kilométereket, ezért adományokkal felvértezve tettük meg a távolságot. A bátor futókat személygépkocsikkal követtük, az általuk és egyesületünk által összegyűjtött felajánlásokat, a székelyhídi napközi és gyermekotthon kapta meg.

Köszönjük a felajánlásokat, külön szeretnék köszönetet mondani Tóth Lászlónak és kis csapatának Budapesten, akik nagyobb mennyiségű új kötött pulóvereket adtak át egyesületünknek, amiből ezen a napon több tíz darabot átadtunk a napközi és gyerekotthonnak. További köszönet Vörös Dezsőnek és családjának (Szentkirály) a felajánlott krumpliért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .