Családi Advent Halápon 2017.

Családi Advent Halápon 2017.

Advent második hétvégéjén családi napot tartottunk a halápi iskolába.
Szeretettel hívtunk és vártunk mindenkit, és a nem túl hízelgő időjárás ellenére sok kis vendégünk érkezett, volt aki édesanyjával, volt aki a nagyszüleivel.
Vendégeink között üdvözölhettük az Ady Endre Gimnázium 9.d. osztályát, akik nem érkeztek üres kézzel. Hoztak nekünk egy mesét, amit Ők írtak és rendeztek, hoztak ajándékot is a gyerekeknek, mesekönyvet, plüss állatkákat, és egyéb hasznos dolgokat.
Halápon csak jó gyerekek vannak, ezért jött a Mikulás is. A nagyszakállú nagyon jól érezte magát nálunk, mert a gyerekek verset mondtak neki és még énekeltek is. A felfokozott hangulatban az apró kis kezecskék szorgalmasan dolgoztak, volt aki mézeskalácsot díszített, festettek karácsonyfa díszeket, és színes papírból is sok csoda készült.
Mi, a házigazdák csak néztük a sok mosolygó, csillogó szemet,hallgattuk a gyerekzsivajt, és csak annyi dolgunk volt, hogy kínálgassuk a finom pogácsát, mandarint, narancsot, banánt, szaloncukrot, és az üdítőket.
Hála és köszönet ezért a napért a DMK-nak, kedves munkatársainak, akik velünk voltak, köszönet az Ady Endre Gimnázium tanárnőjének Völgyesiné Lukács Katalinnak és kedves osztályának, a Civilek a Fiatalokért Egyesületnek a sok finomságért, továbbá köszönjük, hogy szabad idejéből adott nekünk is Kovács István önkormányzati képviselő úr.
Áldott Ünnepeket kívánunk Mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .