„Alkoss mindig újat és őrizd a régit”

„Alkoss mindig újat és őrizd a régit”
🌞…..valamikor februárban kaptunk egy felajánlást, aminek nagyon örültünk. 😁😁😁 Akkor még nem is gondoltuk, hogy ezzel elindul egy több hétvégés, önkéntes, kalákás, jó hangulatú, de kemény munka.
A mai napon is nagyon sokra haladtuk.
Két talicskázás között, egy picit leülve, megpihenve, és végignézve az elvégzett munkán,……egy szép idézet jutott eszembe, ami egy anyagra van hímezve, és valamikor 100 évvel ezelőtt egy rokonom könyvespolcát díszítette, most engem „gazdagít”. 🥰🥰🥰
„Alkoss mindig újat és őrizd a régit”- a szépkorúak hagytak ránk valamit, valamit, amiért anno sokat tettek. Mi most hozzátettünk úgy, hogy közben megőriztük a régit. Néhány szépkorú ma is velünk volt. Jókedvvel, a régi időket felidézve, átélve, tették a dolgukat. A mosoly az arcukon számomra egy üzenet volt- örülnek, hogy amit Ők anno „megcsináltak”-, tovább folytatódik.😍😍😍 További terveink vannak, reméljük lehetőségünk is lesz még, hogy tovább szépítsük, építsük Halápot!🌷🌺🌸🥀
A mai önkéntes nap minden résztvevőének szeretném megköszönni, hogy idejével, energiájával, szaktudásával segítségünkre volt. HAJRÁ HALÁP!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .