Adventi készülődés 2020

Adventi készülődés 2020
Készülődés……várakozás…., most ebben a helyzetben egy kicsit másképpen lesz, de lesz Karácsony Halápon is! Sajnos az adventi hétvégéket nem tarthatjuk meg, de azért egyesületünk készül a Karácsonyra. Tavalyi évhez hasonlóan, 50-60 családot fogunk majd megajándékozni. A meghívókat ugyan úgy továbbítani fogjuk a kiválasztott családok részére (melyben leírjuk, hogy ebben az évben hogyan lesz az ajándékozás), de a kellemes hangulatot, műsort és asztalnál történő ebéd elfogyasztását, most nem lehet megvalósítanunk.
Az apróságokról sem feledkezünk/feledkeztünk meg, két felajánlás is érkezett egyesületünkhöz. Verses kötetéből ajánlott fel 10 db-ot Csíki András, melyet névre szólóan dedikált a gyerekeknek. (szétosztása folyamatban van,fotók a későbbiekben).
A másik felajánlás egy kedves ismerős részéről, aki minden halápi óvodásnak horgolt egy kis figurát, állatkát, és mesehőst! Az átadás szintén folyamatban, a fotót a későbbiekben megosztom.
Ez az év nem érhet így véget, ezért még egy kis apró figyelmességgel fogunk jelentkezni, de ez had legyen meglepetés!
 
Nem érhető el leírás a fényképhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .