A székelyhídi Gyermek Jézus Otthonban

A székelyhídi Gyermek Jézus Otthonban

Egyesületünk meghívást kapott a székelyhídi Gyermek Jézus Otthon lakóitól május 31-re.

Örömmel tettünk eleget ennek a meghívásnak, és igyekeztük minden segítséget megadni annak érdekébe, hogy ez a nap minden résztvevő számára felejthetetlen legyen. A Gyermek Jézus Búcsúban egyesületünk a Debrecen Linedance Clubbal közösen segédkezett ebédet osztani, tánccal kedveskedni és táncot tanítva örömöt csalni az arcocskákra. A nap egyik sikere a fagyi osztás is remek ötletnek bizonyult, a több mind 300 gyermek türelemmel várta sorát.

A nap folyamán aláírásgyűjtés is folyt. Böjte Csaba Atya kezdeményezése alapján tettük mind ezt, szeretnék, hogy a június 1.-e a kis Gyermek Jézus napja legyen a világon. Az 1378 aláírást tartalmazó dokumentációt az otthon vezetője Kovács Ágnes átadta Batthyány Nikolett Krisztina grófnőnek, aki segít közbenjárni Ferenc Pápánál.

Egy csodálatos, szép hétvégén vagyunk túl, mindenki jól érezte magát, szívünk tele szeretettel, örömmel, és tettvággyal.
A nap végére a kis csapatunk számára már bizonyossá vált, hogy VELETEK JÖVŐRE UGYANITT!
A nap folyamán készült fotókat fogadjátok szeretettel, és biztatok mindenkit, hogy kerekedjen fel és látogasson el Csaba testvér bármely gyermekotthonába, látogatásotok jutalma nem marad el!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .