A Mi Karácsonyunk

A Mi Karácsonyunk

„Karácsonyt ünnepelni mindenki hazatér, hiszen az ünnep, a család meghitségében, az otthon melegében teljesedik ki.Ez az első év, hogy a halápiak hazatértek ünnepelni….”-mondta egy számunkra nagyon kedves és igaz ember.
Valóban ez volt az első családias, meghitt karácsonya az itt élőknek. Melegben,terített asztal mellett, finom illatok felhőjében és gyerekek zsivajában ült egy asztalhoz támogató és támogatott. Közel 80 fő találkozhatott Böjte Csaba gyerekeivel, a Szentháromság Gyermekvédelmi központ lakóival, a halápi kis óvodásokkal, és a szabadságtelepi óvoda pedagógusainak kórusával. Ezen a napon támogatóknak köszönhetően közel 700 ezer forint értékű adomány került kiosztásra. A tartós élelmiszer mellett, volt édesség, karácsonyfa is, jó szó, kedves gondolatok, meghittség. Mi így kívántunk Áldott Ünnepeket a jelenlévőknek. (A fotók elkészítésénél figyelembe vettük a támogatottak kérését) Köszönjük a Dorcas Segélyszervezetnek, Kovács István önkormányzati képviselőnknek, Tóth Lászlónak és barátainak Budapestről, Dr. Vonház Péternek Halápról, Megtestesülés Plébánia közösségének, Polgárőreinknek, körzeti Rendőreinknek, a Közterület Felügyeletnek, Jenei Zoltán lelkész úrnak, a kedves fellépőinknek, Böjte Csaba ofm-nek, hogy „terített asztalunknál” helyet foglaltak, és nem csak ezen a napon, hanem az év többi napján is mindig segítségünkre vannak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .