5. alkalommal került megrendezésre az Egészségnap Halápon

5. alkalommal került megrendezésre az Egészségnap Halápon
Tavaszi díszbe öltözve vártuk az Egészségnapra érkezőket. Egyesületünk 5.alkalommal rendezte meg az Egészségnapot Halápon, melyet egyre többen látogatnak. Minden évben törekedünk arra, hogy egy-egy újabb egészségügyi szakterület képviseltesse magát ezen a napon. Volt már tüdőszűrőbusz, csontritkulásmérés, gyógymasszázs, demencia szűrés, csak hogy egy párat említsünk.
Ebben az évben bőrgyógyász szakorvos volt segítségünkre, és mint minden évben, most is volt allergia vizsgálat. 😁😄😃
Első alkalommal jártak nálunk a DAEFI szakemberei, akik többfajta mérést folytattak. Velük volt egy dietetikus is, aki a helyszínen készített a jelenlevőknek almás-fahéjas🍎🍏🍏 zabkását.😋😋😋Háziorvosunk ezen a napon is rendelt 😁, minden belgyógyászati kérdésre, leletre válaszolt, tanácsot adott.
💁‍♀️💁…..na és a gyerekek…, ügyesek, kreatívak és mozgékonyak voltak. Készültek mesével, rajzzal, elmondták, hogy ők mit tesznek az egészségükért és persze titkokat is elárultak apáról és anyáról, hogy ők mit tesznek az egészségükért.😜😏😏A meghirdetett Egészségnapi pályázatra is érkeztek alkotások, a nyertesek (Bardi Zsolt, Siroki Viktória, Kállai Timike)ajándékutalványban részesültek.
A gyerekek játékos formában ismerkedtek az egészséges életmóddal, melyet zenés átmozgató torna követett.🤸‍♀️🏋️‍♀️🧗‍♂️
Ezen a napon 25 fő vette igénybe a bőrgyógyászati vizsgálatot, 34 fő az allergia tesztet, míg az általános vizsgálatokat( vércukor, vérnyomásmérés, testzsír, és koleszterinszint mérés, prosztata vizsgálat) 21 fő.
Azt gondoljuk, hogy mozgalmas délelőtt volt azok számára, akik elfogadták meghívásunkat, és örömükre szolgált , hogy egy jó hangulatú, családias légkörben tehetettek valamit az egészségükért.
Köszönöm a két új önkéntesünknek, az egyesület tagjainak, hogy szabadidejüket nálunk, velünk töltötték, külön köszönet Dr. Jenei Kluch Lenke bőrgyógyász szakorvosnak, Dr. Vonház Péter tüdőgyógyász szakorvosnak, Dr. Czifra Árpád belgyógyász szakorvosnak, Uzonyi Lívia dietetikusnak, a DAEFI munkatársainak, a Magyar Rákellenes Ligának, valamint Hamvas László kreatív csapatának. Köszönjük az Aqua Manóknak az izomlázat 😅😅😅, a mindig szenzációs interaktív foglalkozást.
Néhány fotó, természetesen csak arról, és azokról, akik ezt engedélyezték.🥰🥰

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .