4. Jótékonysági Bál

4. Jótékonysági Bál
4. Jótékonysági Bál!
Szombaton tartotta egyesületünk 4. Jótékonysági Bálját, a Golf Étteremben.
Köszönettel tartozunk azoknak, akik eljöttek, megtisztelték jelenlétükkel bálunkat. Külön büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a most kialakult helyzetben, illetve a várható nehézségek ellenére sokan voltunk, sokan gondolták azt, hogy ilyen formában is mellettünk állnak, segítségünkre lesznek. Támogatóink köre ebben az évben tovább bővült a Hunyadi Rend tagjaival, mely külön öröm számunkra.
Köszönetet kell mondanunk a Golf Étteremnek, hogy immár 2. alkalommal biztosították számunkra a gyönyörű helyszínt, ezzel is segítve egyesületünket. Köszönetünket fejezzük ki a finom vacsoráért a Panoráma Étteremnek, és köszönet a csodás sütikért Szabó Jánosnak és párjának Marikának. Hálásak vagyunk a szárhegyi zenészeknek, akik minden bálunkon gondoskodnak a talpalávalóról. Az egyesület tagjaink, önkénteseinek hála, minden szépen és zökkenőmentesen zajlott. Néhány fotó, a csodás helyszínről, a megjelentekről és ami persze publikus lehet….😁😁😁🥰

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .