2020 ÉV HAJDÚ-BIHAR MEGYE ÖNKÉNTESE

2020 ÉV HAJDÚ-BIHAR MEGYE ÖNKÉNTESE
“Egyre több ember tudja, hogy a társadalom fejlődését helyi szinteken önzetlen tevékenységgel, segítséggel segítheti elő, így kapcsolódva egy közösség, civil szervezet vagy intézmény munkájához, mely nagymértékben hozzájárul a célkitűzések sikeres eléréséhez. Ezek a tevékenységek nemcsak mindenki számára hasznosak, de értékük felbecsülhetetlen, hiszen számtalan terv megvalósítása önkéntesek nélkül nem valósulhatna meg.”
Ennek szellemében az Egyenlő Esély Egyesület által működtetett Hajdú-Bihar Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház pályázatot hirdetett „2020 ÉV HAJDÚ-BIHAR MEGYE ÖNKÉNTESE”címmel a Hajdú-Bihar megyében önkéntes tevékenységet végző magánszemélyek elismerésére.
A jelöltek közül egy független szakmai zsűri választott ki három jelöltet, akiket „AZ ÉV HAJDÚ-BIHAR MEGYE ÖNKÉNTESE” címmel és 50.000.- Ft értékű ajándékkal ismerték el, 2020. december 5-én az Önkéntesek Világnapján!”
Büszke örömmel adok tájékoztatást arról, hogy egyesületünknél 2014 óta végzett kitartó, lelkiismeretes, önkéntes munkájáért Barkóczi János lett az egyik “AZ ÉV HAJDÚ-BIHAR MEGYE ÖNKÉNTESE”
Ezúton is köszönöm munkáját, és kérem, hogy a későbbiek során is legyen segítségünkre, hiszen munkája nagyban hozzájárul egyesületünk szinte minden megmozdulásához. : )
Továbbá köszönetet szeretnék mondani a pályázatot meghirdetett Hajdú-Bihar Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Háznak is, hogy ebben a nehéz helyzetben is gondoltak erre. A mai helyzetben talán még inkább szükség van az önkéntesekre, és nagyon jó hogy nem csak egyesületi szinten tudjuk nap mint nap elismerni munkájukat.
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .