2020 ÉV HAJDÚ-BIHAR MEGYE ÖNKÉNTESE

2020 ÉV HAJDÚ-BIHAR MEGYE ÖNKÉNTESE
„Egyre több ember tudja, hogy a társadalom fejlődését helyi szinteken önzetlen tevékenységgel, segítséggel segítheti elő, így kapcsolódva egy közösség, civil szervezet vagy intézmény munkájához, mely nagymértékben hozzájárul a célkitűzések sikeres eléréséhez. Ezek a tevékenységek nemcsak mindenki számára hasznosak, de értékük felbecsülhetetlen, hiszen számtalan terv megvalósítása önkéntesek nélkül nem valósulhatna meg.”
Ennek szellemében az Egyenlő Esély Egyesület által működtetett Hajdú-Bihar Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház pályázatot hirdetett „2020 ÉV HAJDÚ-BIHAR MEGYE ÖNKÉNTESE”címmel a Hajdú-Bihar megyében önkéntes tevékenységet végző magánszemélyek elismerésére.
A jelöltek közül egy független szakmai zsűri választott ki három jelöltet, akiket „AZ ÉV HAJDÚ-BIHAR MEGYE ÖNKÉNTESE” címmel és 50.000.- Ft értékű ajándékkal ismerték el, 2020. december 5-én az Önkéntesek Világnapján!”
Büszke örömmel adok tájékoztatást arról, hogy egyesületünknél 2014 óta végzett kitartó, lelkiismeretes, önkéntes munkájáért Barkóczi János lett az egyik „AZ ÉV HAJDÚ-BIHAR MEGYE ÖNKÉNTESE”
Ezúton is köszönöm munkáját, és kérem, hogy a későbbiek során is legyen segítségünkre, hiszen munkája nagyban hozzájárul egyesületünk szinte minden megmozdulásához. : )
Továbbá köszönetet szeretnék mondani a pályázatot meghirdetett Hajdú-Bihar Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Háznak is, hogy ebben a nehéz helyzetben is gondoltak erre. A mai helyzetben talán még inkább szükség van az önkéntesekre, és nagyon jó hogy nem csak egyesületi szinten tudjuk nap mint nap elismerni munkájukat.
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .