10ÉV10HÓNAP… 2017

10ÉV10HÓNAP… 2017
Folytatjuk a „10ÉV10HÓNAP” programsorozatunkat… 🥰🥰🥰
A 2017-es esztendőben folytatódott a bokorhegyi iskola felújítása, nem is akárhogyan, hiszen elkészült a mi álomkonyhánk. Nem felejtkeztünk el jótékonysági tevékenységeinkről sem: matracokat adományoztunk Böjte Csaba testvér gyermekotthonának, tanszer adományozás, tartós élelmiszer adomány a debreceni Kilométer sportegyesület felajánlásával, jótékonysági futóverseny és támogatói est. A Fővárosi Nagycirkusz vendégei voltunk a halápi gyerekekkel, megszerveztük a Pásztoradventet, az Adventi Családi Napot és a Tanyasi Karácsonyt.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló, szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „10 Év Hónap # A2017-es esztendőben folytatódott bokorhegyi iskola felújítása, nem akárhogyan, hiszen elkészült álomkonyhánk. Nem felejkeztünk eljótékonysági tevékenységeinkről sem: matracokat Böjte Csaba testvér gyermekotthonának anszeradományozás, tartósélelmisze adomány debreceni Kilométer sportegyesület felajánlásával, támogatói est. AFÅ‘városi Nagycirkusz vendégei voltunk halápi gyerekekkel, megszerveztüka Pásztoradventet, az Adventi Családi Napot ésa Tanyasi Karácsonyt. 10 10月 Év Hónap HaLáPOn a gyermekekért Közhasznú Egyesület”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .