10ÉV10HÓNAP… 2016

10ÉV10HÓNAP… 2016
Folytatjuk a „10ÉV10HÓNAP” programsorozatunkat… 🥰🥰🥰
2016-os esztendőnk nagyon mozgalmas és tartalmas év volt. A Légy Valaki Angyalkája programmal a gyergyószárhegyi otthont támogattuk, februárban Székelyhídig futottunk és májusban átvettük a bokorhegyi iskolát, melynek azonnal elkezdődött a felújítása is 35 önkéntesünk részvételével. Hagyományainkat tovább folytatva megrendeztük a gyermeknapot, hagyományőrző táborunkat és ebben az évben rendeztünk először szüreti mulatságot. Mikulásra meghívtuk a nagyszalontai gyerekeket Debrecenbe, és az évet egy Gálospetribe vitt adománnyal zártuk, mely kezdeményezésünkhöz Budapestről is csatlakoztak.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló, szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „Év Hónap #ALAPNAGEKEKOZEASAUECESULE 2016-os esztendőnk nagyon mozgalmas és tartalmas év volt. ALégy Valaki Angyalkája programmal gyergyószárhegyio otthont támogattuk, februárban Székelyhídig utottunk májusban átvettük bokorhegyi iskolát, melynek azonnal elkezdÅdött felújítása s35 önkéntesünk részvételével. Hagyományainkat folytatva megrenddeztük gyermeknapot, évben rendeztük elÅször mulatságot. Mikulásra hívtuk nagyszalontai gyerekeket Debrecenebe, és zévet egy Gálospetribe adománnyal zártuk, mely kezdeményezésünkhöz Budapestrőli csatlakoztak. 10 10 Év Hónap HaLáPON a gyermekekért Közhasznú Egyesület”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .